18 kertaa julkkikset nostivat peruskissansilmän ja saivat meidätkin haluamaan tasoa

Kauneus

WPR

Harvat meikit ovat kestäneet yhtä monta trendiä kuin kissansilmä. Vaikka hallitsemme jatkuvasti uusia eyeliner- ja luomivärityylejä, pääasiassa bloggaajilta ja vloggaajilta sosiaalisen median kautta, silmän päässä oleva leffa on jotenkin kestänyt ajan koetta.

Ehkä sen monipuolisuus tekee siitä pitkäaikaisen suosikin. Loppujen lopuksi sinun on vaikea löytää asua, kampauksia tai muita värillisiä tuotteita, jotka ovat ristiriidassa keskenään. Ja vaikka monet meistä rakastavat valittaa siitä, kuinka vaikeaa on saada molemmat siivet yhteen, on olemassa kourallinenhyödyllisiä työkalujatekee prosessista lähes idioottivarman vuonna 2018.

Mutta silti, vaikka olemmekin kiitollisia sen pysyvyydestä, olemme yhtä kiinnostuneita sen ulkonäön parantamisesta. Ja kukapa olisikaan parempi kuin julkkikset, jotka ovat aseistautuneet maailman parhaiden meikkitaiteilijoiden kanssa palvelemaan meitä tason nousemiseen ja vihdoin uuden kokeilemiseen.

Olipa kyseessä kissansilmä, jossa on lihavoitu värejä, jalokiviä kummassakin kulmassa tai pidennetyt viivat sisäkulmissa, nämä A-listan hyväksytyt tyylit ovat arvokkaita tai virkistystä.

Meg Oliphant / Getty Images.

Toinen päivä

Laulaja osoitti, että kaksi väriä on parempi kuin yksi, kun hän rajasi terävän kissansilmänsä vihreällä ylä- ja alaripsien linjoille vuoden 2018 espnW Summitissa.

Kuva: Venturelli/WireImage.

Bella Hadid

Vuoden 2017 Cannesin elokuvafestivaaleilla huippumalli pidensi silmämuotoaan laajentamalla kissansilmän sisäkulmiin.

Rich Fury/Getty Images iHeartMedialle.

Dua Lipa

Vuoden 2018 iHeartRadio-musiikkifestivaaleilla laulaja pariksi hämähäkkimäiset ripset ja paksu, metsänvihreä kissansilmä silmäluomillaan.

Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic.

Emily Ratajkowski

Vuoden 2016 Primetime Emmy Awards -tilaisuudessa malli ja näyttelijä toivat ruskeat silmänsä esiin vihreän kontrastivärillä.

Frazer Harrison/Getty Images.

Emma Watson

Vuoden 2017 ensi-iltaanKaunotar ja hirviö, brittiläinen näyttelijä piirsi kaksi viivaa kunkin kannen kulmaan yksinkertaistaakseen levitystä, mutta säilyttääkseen silti saman vaikutuksen.

Earl Gibson III / Getty Images.

Emmy Rossum

TheHäpeämätönnäyttelijä yhdisti punaisen vaatekaappinsa ja samanvärisen kissansilmän vuoden 2018 Sports Humanitarian Awards -palkintoja varten.

Michael Loccisano / WireImage.

Kelly Clarkson

Laulaja korosti sinistä kissansilmäään rajaamalla alaripsien rajan samaan sävyyn vuoden 2018 CMT Music Awards -palkintogaalassa.

Karwai Tang / Karwai Tang / Getty Images.

Kim Kardashian

Vuoden 2018 Met-gaalaa varten media- ja kauneusmoguli täytti mustan lainerinsa mantelinvärisillä kontakteilla.

George Pimentel/Getty Images TIFF:lle.

Lady Gaga

Tämän vuoden Toronton kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla A Star is Born -näyttelijä (ja laulaja) lisäsi hehkuvaan glameihinsa väriä kimaltelevan sinisellä vuorauksella.

Steve Granitz / WireImage.

Laverne Cox

TheOranssi on uusi mustatähti vei kaikki pysähdykset vuoden 2017 Grammy Awards -gaalassa yhdistäen eri sävyjä ja jopa jalokiviä hänen lookinsa.

John Shearer / Getty Images.

Lily Collins

Vuoden 2017 Vanity Fair Oscar -juhlissa näyttelijä sekoitti klassisen lookin pukemalla pienet kolmioääriviivat molempiin silmiin.

Jamie McCarthy/Getty Images for Accessories Council.

Lupita Nyong'o

Vuoden 2018 Annual Accessories Council ACE Awards -palkintoja varten Oscar-voittaja loi kissansilmän käyttämällä vain jalokiviä hännänpäihin.

Bertrand Rindoff Petroff / Getty Images.

Zoe Kravitz

Rakastamme sitä, kuinka näyttelijä hahmotteli silmäluomiaan sen sijaan, että olisi valinnut paksumman kissansilmän Saint Laurentin syksyn 2017 kiitoradanäytöksessä.

Tara Ziemba/FilmMagic.

Lais Ribeiro

Rakastamme tätä klassista tyyliä, joka havaittiin Victoria's Secret -mallissa vuoden 2018 iHeartRadio Music Festivalilla.

Jeffrey Mayer / WireImage.

Sofia Carson

L.A:n ensi-iltaa vartenStar Wars: Viimeiset jedit, näyttelijä näytti tuliselta ja raivokkaalta kissansilmässä, jossa oli punaisia ​​varjoja.

Pascal Le Segretain/Getty Images.

Rihanna

Laulaja, näyttelijä ja kauneuspomo hymyilivät valkoisessa linerissä Louis Vuitton Menswear kevät/kesä 2019 -näyttelyssä.

Jared Siskin / Patrick McMullan Getty Imagesin kautta.

Voimaa Stenberg

Keltainen väri näyttelijän luomissa toi hänen päästä varpaisiin katsomaan yhteen vuoden 2018 CFDA Fashion Awards -gaalassa.

Frazer Harrison/FilmMagic.

Alice Vikander

Vuoden 2018 Met-gaalassa Oscar-voittaja ulotti kissansilmän sisäkulmiin ja valitsi hieman korkeamman ulkoreunuksen luodakseen pitkän, vinon muodon silmien poikki.