17-vuotias lapsi pidätettiin GTA 6:n yli 90 videon vuotamisen vuoksi!

Uutiset

WPR

Hakkeroinnin vuoksi 17-vuotias pidätettiin eilen Oxfordshiressä. Ne ovat ilmeisesti sidoksissa aiempaan Uber-hakkerointiin ja GTA 6 -hakkerointiin, joka johti merkittävään tiedon julkistamiseen viime viikonloppuna, kirjailija Matthew Keysin ja heidän kanssaan puhuneiden henkilöiden mukaan. Tämän lähteen mukaan pidätyksen suorittivat FBI ja Lontoon kaupungin poliisi.

NCA UK:n kansallinen kyberrikollisuusyksikkö on pidättänyt Oxfordshiressä tutkinnan tuloksena Lontoon kaupungin poliisin vahvistamien tietojen mukaan.

Viranomaiset eivät ole vahvistaneet, onko henkilö pidätetty GTA 6 -hakkeroinnin yhteydessä, mutta myöhemmin tänään Lontoon kaupungin poliisi julkaisee lisälausunnon toimittaja Matthew Keysin mukaan. On mahdollista, että FBI antaa pian lausunnon.

GTA 6 -hakkeri oli julkistanut aiemmin tällä viikolla, että he yrittivät neuvotella 'kaupan' Rockstarin kanssa (kiitos Gamebytelle), mutta sen jälkeen heistä ei ole kuulunut mitään.

Monet muut kehittäjät julkaisivat omia varhaisia ​​pelin rakennelmia osoittaakseen, että GTA 6, jonka maailma saattaisi nähdä vuotojen takia, ei todennäköisesti vastaa lopputuotetta. Rockstar Games vahvisti, että vuotaneet materiaalit olivat aitoja, mikä aiheutti alan tukea.

Matthew Keysin mukaan torstaina pidätetyn hakkerin uskotaan olevan sidoksissa Lapsus$-jengiin. Telegramia, julkista salattua viestintäohjelmistoa, uskotaan myös käyttävän organisaatioon ja viestintään.

Meidän on odotettava ja katsottava, oliko tämä väitetty hakkeri todellakin vastuussa GTA 6 -vuodosta, koska toistaiseksi poliisi tai muut viranomaiset eivät ole antaneet mitään muuta tietoa pidätyksestä.