17 muotibloggaajaa, joilla on myös mahtavia verkkokauppoja

Ostoksilla

WPR

Ei ole mikään salaisuus, että meillä on vähän kiinnostusta muotibloggaajien vaatekaappien seuraamiseen, ja meidän on tiedetty metsästäneen pakkomielteisestiettäeeppinen seinäteline havaittiin kodin sisustusgurun Instagramissa. Voit siis kuvitella onnellisuutemme, kun huomaat, että yhä useammat muoti-, sisustus- ja kuntobloggaajat lisäävät verkkosivustolleen oman verkkokaupan. Nyt voit ostaa heidän kaappejaan, kotejaan tai detox-suunnitelmiaan helpommin kuin koskaan.

LISÄÄ:50 upeaa tyyliblogia, joita et tiedä

Ei ole mitään uutta bloggaajille tarjota verkkokauppakomponentti verkkosivuillaan – kolmannen osapuolen työkaluja, kuten Palkintotyyli , auttaa bloggaajia ansaitsemaan provisiota aina, kun he linkittävät tuotteeseen ja seuraaja napsauttaa tai ostaa sen. Perinteisesti nämä linkit ovat näkyneet jossain määrin huomaamattomasti blogikirjoituksissa, mutta nyt bloggaajat ovat alkaneet avata täysin integroituja verkkokauppoja.

Usein myymälät ovat täynnä hienoa, kuratoitua tuotetta, joka vastaa bloggaajan henkilökohtaista makua (ja luultavasti myös sinun makuasi). Käyttämällä samoja kolmannen osapuolen organisaatioita bloggaajat voivat ansaita suuria summia näiden omistautuneiden digitaalisten putiikien kautta – ja säästää sinun vaivannäkösi etsiä suuria verkkokauppoja rakastamiesi tyylien parissa. Muut bloggaajat valitsevat toisenlaisen lähestymistavan ja myyvät vintage-tuotteitaan tai – erityisesti kotona ja asuintiloissa – omia tee-se-itse-luomuksiaan.

Tällä hetkellä meillä on 17 muoti-, elämis- ja terveysblogia, joita käymme usein etsimässä verkko-ostoksiamme – jatka vierittämistä nähdäksesi (ja tehdä ostoksia!) ne kaikki.

Kuva: Ystävällisin terveisin Jules

1. Ystävällisin terveisin Jules

Julie Sarinana on ylläpitänyt blogiaan, Sincerely Jules, vuodesta 2009 lähtien, ja on kerännyt melkoisesti seuraavat - 1,7 miljoonaa pelkästään Instagramissa! Hänen verkkokauppansa sieltä voit poimia kulttihitit Célfie t-paidat (49 dollaria), jotka ovat olleet suuri voitto seuraajien kanssa.

Voit myös ostaa hänen toivelistansa, kokoonpanon uusien kausien kappaleista ASOS:lta, Nordstromista, Net-a-Porterilta ja muilta verkkokauppiailta. Vaikka tämä hänen bloginsa osio näyttää varmasti täysin toimivalta online-putiikilta, tuotteen napsauttaminen ohjaa sinut jälleenmyyjän verkkosivustolle, jossa voit jatkaa ja viimeistellä tilauksesi.

Kuva: Järjestetty elämä


2. Järjestetty elämä

Mielestämme 25-vuotias uusiseelantilainen Beck Wadworth on oltava A-tyypin persoonallisuus - parhaalla mahdollisella tavalla. Hänen dot com -sisältötilansa on omistettu minimalistisille, tyylikkäille organisointi- ja elämäntapavinkkeille, kun taas verkkokauppa on hyvä paikka poimia hänen vuoden 2015 suunnittelijansa, kiinteistötarvikkeita tai muita kodin pikkutarvikkeita, kuten kynttilöitä.

LISÄÄ:25 inspiroivaa katutyylistä sivustoa kirjanmerkkeihin nyt

Kuva: Maailman tyyli

3. Maailman tyyli

Belgian ensimmäinen (ja luultavasti paras) street style -sivusto on saanut inspiraatiota sivustolla esitellyistä asuista, ja se tarjoaa myös muokkauksia sen tytäryhtiöiden, kuten Net-a-Porterin, ASOS:n ja Topshopin, valikoimista kappaleista.

Kuva: Muodosta minua nyt

4. Muodosta minua nyt

Brittibloggaaja ja mega-babe Lucy Williams kirjoittaa ja kuvaa matka-, muoti- ja kauneustarinoita osoitteessa fashionmenow.co.uk . Hänen tyylinsä on rento – näet hänet todennäköisemmin tennareissa kuin korkokengissä – puettavan ja trendikkäästi, ja voit itse ostaa monia hänen suunnittelemiaan ja mallintamiaan vaatteita suoraan hänen blogistaan.

Kuva: Stephanie Sterjovski Elämä ja tyyli

5 . Stephanie Sterjovski Elämä ja tyyli

Haluat tyhjentää kaikki kodintarvikkeitasi massaalennuksella vietättyäsi viisi minuuttia Stephanie Sterkovskin koti- ja tyyliblogissa. Hänen makunsa on super,supersöpö. Jos suuntaat hänen luokseen verkkokauppa , huomaat, että monet artikkeleissa esitellyt vedokset, muistikirjat ja paperitarvikkeet ovat itse asiassa hänen suunnittelemiaan – ja hän myy niitä myös todella kohtuulliseen hintaan!

Kuva: Harper ja Harley

6. Harper ja Harley

Itseään minimalistiksi pitävä, jota ei näkisi harmaata kirkkaampana, Sara Donaldson of Harper and Harley on australialainen uber-bloggaaja (hän ​​näyttelee jopa alapuolella olevia bloggaajia käsittelevässä TV-ohjelmassa), jolla on viileä silmä yksinkertaiseen tyyliin. Hänen verkkokauppa on heijastus hänen henkilökohtaisesta lookistaan ​​– huolellisesti muokattu, kalliin näköinen ja tyylikäs.

Kuva: We We We We Wedding What

7. We We We We Wedding What

Danielle Bernsteinin muotiblogi räjähtää entisestään päivä päivältä. Tällä hetkellä hänellä ei ole täysin integroitua verkkokauppaa, mutta verkkosivuston mukaan se on tulossa pian. Sinävoiedelleen osta hänen rakastettuja tyylejä verkossa, ja vaikka tarjonta ei ole vielä valtava, saatavilla oleva on melko söpöä.

Kuva: Brunssi Saksissa

8. Brunssi Saksissa

Suloinen sisustusblogi, Brunch at Saks, on integroinut pienen e-putiikin koti- ja tyylisivustoonsa. Täältä löydät söpöjä tyynyjä, tyynyjä ja alkuperäisiä huonekaluja.

Kuva: Jessica Sepel terveys

9. Jessica Sepel Health

Terveysbloggaaja ja pätevä ravitsemusterapeutti Jessica Sepel, hyviä reseptejä käsitteleviä blogeja , kuntoiluvinkkejä ja pohjimmiltaan kaikkea mitä tarvitset saavuttaaksesi terveelliset uudenvuodenlupauksesi tänä vuonna. Yli klo hänen verkkokauppaansa , voit ostaa oppaita tunteiden syömisen lopettamiseen (kätevä), detox-suunnitelmia ja paljon muuta.

Kuva: Tyylilaulu

10. Tyylilaulu

Aimee laulu Song of Stylesta on street style paparazzien suosikki muotiviikon aikana – ja hyvästä syystä tällä tytöllä on tyyliä! Hänen verkkokauppansa, Kaksi laulua , myy söpöjä iskulause-t-paitoja ja -puseroja, jotka ilmestyvät hänen asupostauksiinsa.

Kuva: Brooklynin blondi

yksitoista. Brooklynin blondi

New Yorkilaisella Helena Glazerilla on persoonallinen tyyli, jota on siistiä ja helppo kokeilla kotona – juuri siksi rakastamme, että voit ostaa hänen suosikkikappaleitaan verkosta. A ' myymälä ” -osio kokoaa yhteen valikoituja kappaleita useilta eri brändeiltä ja jälleenmyyjiltä tarjoten kaikkea designkengistä huulikiiltoon, jota ilman hän ei voi elää.

Kuva: Haute Pursuit

12. Haute Pursuit

Tunnet muotibloggaajan Vanessa Hongin tunnistettavasta tyylitajusta ja tappavan vaaleista hiustenleikkauksista, mutta tiesitkö, että hän pitää myös verkkokauppaa? Täällä hän myy trendikkäitä asusteita, jotka ovat saatavilla noin 50 dollarin markalla, 'Haute' -slogan T-paitoja ja -puseroja ja paljon muuta.

LISÄÄ:Rakastamme koti- ja sisustusblogeja

Kuva: Media Marmeladi

13. Media Marmeladi

Tule tänne virkistävän edulliseen, aina trendikkääseen muokkaukseen suosikkimuotiliikkeiden uusista tuloksista.

Kuva: Remodelista

14. Remodelista

Söpön koti- ja asumissisällön lisäksi seuraajat saapuvat tähän digitaaliseen kohteeseen selatakseen ja tehdäkseen ostoksia tuhansia asioita, jotka saavat vanhat kaivauksesi tuntumaan täysin uudelta.

Kuva: Gary Pepper Girl

viisitoista. Gary Pepper Girl

Hän on epäilemättä yksi maailman suurimmista bloggaajista, ja Nicole Warne ei vain tarjoa sisältöä blogissaan, Gary Pepper Girl – hänellä on tietty ostososio käyttämällä affiliate-linkkejä kootakseen hänen suosikki, erittäin naiselliset muotikappaleensa suunnittelijoilta ympäri maailmaa.

Kuva: Blondi salaatti

16. Blondi salaatti

Blonde Salad -bloggaaja, Clare Ferragni, ei myy omaa kokoelmaansa liian söpöjä kenkiä suoraan bloginsa kautta, vaan myy verkkokaupan osoitteessa chiaraferragnicollection.com .

Kuva: He kaikki vihaavat meitä

17. He kaikki vihaavat meitä

Kaksi täysin australialaista tyttöä (ja besties IRL), Elle Ferguson ja Tash Sefton kuratoi inspiroivia kuvia blogiinsa They All Hate Us. Pariskunta tunnetaan rakkaudestaan ​​repeytyneisiin farkkuihin, ja he myyvät 10 parasta vaatekaappiaan verkossa joka kuukausi. Pääset ostamaan parhaita uusia ostoksia australialaisilta levymerkeiltä ja paljon ahdistuneita farkkuja.