12 loistavaa sovellusta, jotka tekevät häiden suunnittelusta helppoa

Elämäntapa

WPR
hääsuunnittelusovellukset

Kuva: Imaxtree

Olet siis kihloissa! oletsai sormuksen, kertoi ystävillesi ja päivitti Facebook-tilasi – mutta mitä nyt? Häiden suunnittelu voi olla yksi stressaavimmista, kalleimmista ja aikaavievimmistä asioista, joita teet elämässäsi, minkä vuoksi tarvitset kaiken avun. Onneksi on 12 sovellusta, jotka auttavat poistamaan häiden suunnittelun ahdistusta hallitsemalla lahjarekisteriäsi, järjestämällä myyjäkontakteja, järjestämällä musiikkia, tarjoamalla ilmaisia ​​tarkistuslistoja, suunnittelemalla budjettia ja paljon muuta.

Ennen kuin alat edes ajatella suurta päivääsi, lataa nämä ilmaiset sovellukset, stat.

sovelluksia häihin

WeddingWire

Ennen kuin vierailet muussa hääsovelluksessa, Klikkaa tästä . WeddingWire yhdistää parit ja hääsuunnittelijat yli 200 000 tapahtumakauppiaan – tapahtumapaikoista valokuvaajiin. Voit myös lukea yli miljoona käyttäjäarvostelua, jotta tiedät, onko tilaamasi yritys laillinen. Palvelu tarjoaa myös kasan ilmaiset online-suunnittelutyökalut , mukaan lukien tarkistuslistat, hääsivustojen rakennustyökalut, budjetin suunnittelu, istumasuunnitelmat ja inspiraatiotaulut.

sovelluksia häihin

Evernote

Suunnittelun varhaisessa vaiheessa haluat perustaa kodin kaikille tärkeille asiakirjoillesi. Voit käyttää Google Drivea, Dropboxia tai ilmaista Evernoten versiota.

Evernote on pohjimmiltaan muistiinpanosovellus, jonka avulla sinä ja kumppanisi voit tehdä yhteistyötä dokumenttien parissa. Jaettujen muistikirjojen avulla voit käyttää ja muokata tärkeitä tietoja, kuten kutsumalleja, istumasuunnitelmaluonnoksia, budjettiasi ja toimittajasopimuksia.

LISÄÄ:25 laillisen kaunista kihlasormusta Etsystä (Kyllä, Etsy!)


sovelluksia häihin

Knot hääsuunnittelija

WeddingWiren tapaan Knot Wedding Planner toimii henkilökohtaisena hääkoordinaattorina. Sen on kehittänyt yksi maailman suosituimmista hääsivustoista, ja se on häiden inspiraation keskus, ja se tarjoaa työkaluja, jotka auttavat suunnittelemaan yksityiskohtia ja varaamaan myyjät yhdessä paikassa.

nimeämätön 12 loistavaa sovellusta, jotka tekevät häiden suunnittelusta helppoa

Spotify

Ei DJ:tä? Ei hätää – käytä vain Spotifya, joka säästää valtavasti rahaa. Luo jaettu soittolista Spotifyssa ja ulkoista työ pyytämällä hääjuhliasi – tai vieraita – lisäämään suosikkikappaleitaan ennen suurta päivää.

hääsuunnittelusovellukset

Zola

Zola on tapa, jolla digitaalisesti taitavat parit perustavat lahjarekisterin. Sitä on helppo käyttää, ja se on jopa Apple Watch -käyttäjien saatavilla – luo vain rekisteri, lisää haluamasi lahjat, muokkaa omilla valokuvillasi ja muistiinpanoillasi ja kutsu vieraita. Kun olet valmis vastaanottamaan lahjoja, Zola lähettää ne kotiovellesi.

hääsovellukset

Appy pari

Appy Couple on hääsuunnittelusovellusten MVP. Siirry tänne jakamaan hääkuviasi ja hallinnoimaan vastauspyyntöjä, matkasuunnitelmia, lahjarekisteriä ja paljon muuta.

hääsuunnittelusovellukset

Hääjuhla

Hääjuhla on kuin sosiaalisen verkostoitumisen sovellus häätapahtumillesi. Hanki kaikki valokuvat kaikilta vierailtasi yhdestä paikasta pyytämättä kaikkia käyttämään häähashtagia . Sovellus järjestää valokuvasi automaattisesti tapahtumien mukaan, joten voit järjestää kuvia kihlajuhlista, morsiussuihkusta, häistä ja häämatkasta albumeihin. Asiakkaat voivat myös muodostaa yhteyden sovelluksen kautta ennen varsinaista suurta päivää.

sovelluksia häihin

Kuten

Jos suunnittelet häitä, tiedät luultavasti jo, että nämä tapahtumat voivat tulla erittäin kalliiksi, hyvin nopeasti. Maksuton Mint-sovellus auttaa sinua kuluttamaan älykkäämmin ja säästämään enemmän, ja se on helppo tapa seurata hääkulujasi. Lataa se luodaksesi ja hallinnoidaksesi budjettia, vastaanottaa laskumuistutuksia ja räätälöityjä vinkkejä maksujen vähentämiseen ja rahan säästämiseen.

sovelluksia häihin Periskooppi

Kutsu ulkomaalaisia ​​vieraita, jotka eivät pääse häämatkalle, osallistumaan Periscopen kautta. Luo tili uudella suoratoistosovelluksella, kutsu ne, jotka eivät pääse paikalle, ja striimaa hääsi livenä puhelimen tai muun verkkolaitteen avulla.

hääsuunnittelusovellukset Pinterest

Järjestä hää-inspiraatiosi Pinterestissä ja kutsu hääseurueesi muokkaamaan, katselemaan ja kommentoimaan ilmoitustauluasi. Paljon helpompaa kuin lähettää kaikille kuvia mekosta.

hääsuunnittelusovellukset

RightGift

RightGift on online-lahjarekisteri, joka auttaa vähentämään koko vastaanottamista.

hääsuunnittelusovellukset Häät onnellisia

WeddingHappy alkaa kysymällä odotettua hääpäivääsi. Sen jälkeen se rakentaa sinulle räätälöidyn aikataulun, jossa on tehtävälista ja ehdotetut eräpäivät (voit muokata tehtäviä ja päivämääriä myös.) Sovelluksessa voit hallita yhteystietoja ja toimittajatietoja, löytää hääammattilaisia ​​haun ja arvostelun avulla. Yelpiin integroitu järjestelmä ja ilmoitusten määrittäminen tehtävien suorittamisesta. Se on vasta alkua – tämä on yksi erittäin kätevä hääsovellus.

LISÄÄ:50 luovaa paikkaa hääpukujen ostamiseen