11 tapaa piristää tyttöystävääsi, kun hän on vihainen

Elämäntapa

WPR

Tytöt voivat joskus ärsyyntyä ilman, että tiedät miksi. Vaikka erimielisyyksiä voi esiintyä ajoittain, älä anna hänen tulla katkeraksi ja raivostumaan. Etsi tapoja saada tyttöystäväsi hymyilemään, kun hän on vihainen sinulle, ja anna hänen purkaa sydämensä.

Tässä on kymmenen tapaa piristää tyttöystävääsi, kun hän suuttuu sinuun.

1. Laita egosi sivuun ja puhu hänen kanssaan.

'Ego' on yksi tärkeimmistä asioista jokaisessa suhteessa. Kuvittele itsesi keskustelemassa hänen rakastajansa kanssa, kuka on oikeassa vai väärässä. No, vaikka et olisi tehnyt mitään väärää, vain väittelemällä hänen kanssaan olet pahentanut tilannetta. Ole sen sijaan vaatimaton, niele egosi ja tee ensimmäinen liike puhuaksesi hänelle ja pyytääksesi anteeksi. Yksinkertaisesti antautuminen hänelle ongelmien ja erimielisyyksien ilmaantuessa saa hänet hymyilemään.

2. Ilmaise pahoittelusi.

Helpoin tapa ilmaista katumusta on sanoa 'Olen pahoillani'. Vaikka se ei osoita, että olisit erehtynyt, se osoittaa kunnioitustasi ja arvosi henkilöä kohtaan. Senkin jälkeen, kun olet pyytänyt häneltä anteeksi, saatat joutua antamaan hänelle aikaa, jotta se toimii. Kun tyttösi on vihainen sinuun, se on yksi parhaista tavoista saada hänet virnistämään.

3. Noudata hänen neuvojaan.

Joskus sinun tarvitsee vain kuunnella tyttöäsi piristääksesi. Yksi parhaista tavoista käsitellä ihmissuhdeongelmia on kuunteleminen. Joten sen sijaan, että väität hänen kanssaan, kuuntele, mitä hänellä on sanottavaa. Kun tunnustat tytön tunteet, hän lopulta hymyilee, koska se saa hänet tuntemaan olonsa paremmaksi.

4. Halaa häntä.

Halauksilla ja hellillä suudelmilla on erityinen merkitys tytöille. Raivon aikoina kosketuksesi voi rauhoittaa ja saada hänet virnistämään. Siksi sen sijaan, että keskustelet hänen kanssaan, ole paikalla pitelemässä häntä kädestä ja syleilemässä häntä ystävällisesti.

5. Huolehdi hänestä.

Sanotaan, että miehen vatsa on paras tie hänen sydämeensä. Sama pätee myös tyttöihin. Täytettynä tytöt säilyttävät malttinsa. Siksi, jos hän alkaa suuttua, ostaa suosikkiruokaansa tai viedä hänet treffeille illalliselle, lopulta hänen vihansa laantuu.

6. Kannusta nauramaan.

Huumorilla on suuri rooli ihmissuhteissa. Se on yksi tehokkaimmista tavoista voittaa nainen. Vaikka tyttösi olisikin vihainen sinuun, muutamat humoristiset kommentit tai toimet saavat hänet nopeasti pois vihastaan.

7. Osoita hänen hellyyttään.

Kun hän on vihainen sinuun, on pahempaa yrittää kestää hänen raivonsa ja tunneetäisyyteensä voittaakseen riidan. Osoita kykysi voittaa raivosi ja työstää suhdettasi. Sen sijaan, että keskustelisit asiasta, anna hänen tuntea olonsa erityiseksi tekemällä romanttisia eleitä ja puhumalla hänelle.

8. Lahjoita hänelle henkilökohtainen timanttisormus.

Kaunein Statement Piece, jonka olet koskaan nähnyt, Sormus on valmistettu kiinteästä 14 karaatin kullasta ja koristeltu vvs-timanteilla. Se ei koskaan mene pois muodista, ja sitä voidaan käyttää yksinään tai kasattuina porrastetun vaikutelman saavuttamiseksi. Hän tekisi hänet onnelliseksi kaunein lahja voisit antaa hänelle.

9. Anna hänelle kiintymyksen tunne.

Jopa konfliktien keskellä naisen täytyy tuntea olevansa rakastettu ja arvostettu. Sen sijaan, että kostaisit häntä, osoita hänelle kunnioitusta ja empatiaa, kuuntele mitä hänellä on sanottavaa ja hyväksy hänen tunteensa.

10. Käytä hänen purkauksiaan vahvistaaksesi hänen kiintymystään sinua kohtaan.

Se voi tuntua kamalalta, kun tyttöystäväsi on järkyttynyt sinuun, mutta sen sijaan, että olisit järkyttynyt tai stressaantunut, käytä tilannetta hyväksesi vahvistaaksesi hänen tunteitaan rakkaudesta sinua kohtaan. Riippumatta siitä, millaisen raivokohtauksen hän sinulle antaa, osoita hänelle, että pystyt säilyttämään hallinnan. Kerro hänelle, että riippumatta siitä, kuinka monta erimielisyyttä tai vaikeuksia sinulla on, et hylkää häntä. Tekemällä tämän, annat hänelle paitsi rakkauden ja erikoisuuden tunteen, myös onnea ja ylpeyttä siitä, että olet hänen elämässään.

11. Anna hänelle hienoin virne katsoessasi häntä silmiin.

Sen sijaan, että näyttäisit hänelle vihaisia ​​kasvojasi, katso häntä silmiin ja virne niin leveästi kuin pystyt. Hän voi myös virnistää hymysi takia. Se heijastaa iloisen käytöksen, joka epäilemättä tekee ympärilläsi olevista mukavasti ja onnellisiksi. Kuka riidan keskellä olisi edelleen vihainen, jos hän näkisi erityisen jonkun virnistävän? Yksi perustavanlaatuisista asioista, jonka voit tehdä tällaisissa olosuhteissa, on se.

Parisuhteessa syntyy väistämättä riitoja; se, miten käsittelet niitä, on täysin sinun päätettävissäsi. Mutta jos todella haluat korjata aidat kumppanisi kanssa, tee aloite. Kun tytöt ovat vihaisia ​​sinulle, he haluavat vain, että seurustelet ja suostuttelet heidät. Näytä hänelle, että alennat kaikki seinät ja osoitat nöyryyttäsi.