10 maailman komeinta miestä vuonna 2022!

Julkkis

WPR

On ihmisluonnetta kehua toisten viehättäviä naispuolisia kumppaneita. Emme voi kuitenkaan kiistää, että jotkut miehistämme ovat myös upeita ja viehättäviä.

Toinen huomionarvoinen asia on se, että houkuttelevilla miehillä on suurempi mahdollisuus houkutella naisia. Ehkä olemme kaikki kuulleet joistakin maailman upeimmista miehistä ja naisista. Tässä artikkelissa luetellaan kymmenen maailman upeinta kaveria vuonna 2022.

On tärkeää muistaa, että viehättävimmät kaverit määritellään enemmän kuin vain heidän fyysisten ominaisuuksiensa perusteella.

1. Kim Taehyung (V)

Eteläkorealainen näyttelijä, laulaja ja lauluntekijä Kim Taehyung on kotinimi. Menestyneen eteläkorealaisen poikabändin BTS jäsen Kim Taehyung tunnetaan paremmin taiteilijanimellään, V. V voitti vuonna 2020 kahdesta julkaisusta 'Maailman komein mies vuonna 2021' -tittelin.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut V (@thv)

Etelä-Aasian uutistoimisto Asian News International valitsi V:n 'Maailman komeimmaksi mieheksi' 29. syyskuuta 2021. Jälleen 30. syyskuuta 2021 26-vuotias laulaja voitti tittelin 'Maailman komein mies 2021' vuonna 2021. tunnetun brittiläisen Nubia Magazinen kyselyn.

Taehyung syntyi 30. joulukuuta 1995 Seo District of Daegu, Etelä-Korea. Vuonna 2013 hänen ensimmäinen kappaleensa 'No More Dream' ilmestyi BTS:n omalla debyyttialbumilla. Yli 34,7 miljoonaa ihmistä seuraa häntä Instagramissa.

Korean yleisö on yleisesti samaa mieltä siitä, että Kim Taehyung (V) on sukupolvensa upein mies. Kun vuosi 2020 vierähti, YouTube-kanava 'Top 10 World' valitsi V:n upeimmaksi mieheksi. Lisäksi hänen miellyttävä hymynsä ja ihastuttavat ominaisuudet ovat saaneet hänet paikan maailman komeimpien miesten listallemme vuonna 2022.

Lue lisää: Kuka on Choi Yoon Jung, Joanna Chun tytär? Deittaileeko hän V:tä BTS:stä!

2. Paul Rudd

maailman komeimmat miehet

People-lehden vuonna 2021 tekemä tutkimus paljasti, että Paul Rudd oli seksikkäin mies. Tämä tarkoittaa, että vuonna 2022 Paul on yksi upeimmista miehistä. Tällä 52-vuotiaalla upealla näyttelijällä on seuraajia eri ikäryhmissä.

Tämän valossa voimme päätellä, että Rudd kiisti käsityksen, jonka mukaan iällä on enemmän merkitystä kuin suorituskyvyllä, kun on kyse tunnustusten saamisesta. Vaatimattoman ihmisen kyvyt tuottajana ja käsikirjoittajana herättävät myös paljon ihailua.

3. Hrithik Roshan

Hrithik Roshan ei ole vain tunnettu näyttelijä Intiassa, vaan myös lahjakas tanssija. Hänen syntymäpäivänsä on 10. tammikuuta 1974, ja hän tuli maailmaan Mumbaissa (Maharashtra), Intia. Hän meni naimisiin Sussanne Khanin kanssa vuonna 2000 ja erosi vuonna 2014. Hän on 1,8 metriä pitkä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Hrithik Roshanin (@hrithikroshan) jakama viesti

Hrithik näytteli lapsitähtenä useissa elokuvissa 80-luvun ajan. Hänestä on nopeasti tullut yksi Intian markkinoitavimmista toimijoista. Hänen debyyttielokuvansa oli 'Kaho Naa Pyar Hai', joka sattui olemaan hitti. Hänen elokuviaan ovat muun muassa Koi Mil Gaya, Krrish, Krrish 3, War ja Super 30.

Lihaksikkaan fysiikkansa ja silmiinpistävän pähkinänruskean vihreiden silmiensä vuoksi Hrithik Roshania on kutsuttu kreikkalaiseksi jumalaksi. Upean kimpun houkuttelevat piirteet ja epätavallinen silmien väri ovat ansainneet hänelle joukon naispuolisia ihailijoita.

Näyttelijänä hänet on palkittu useilla tunnustuksilla, mukaan lukien kuusi Filmfare Awards -palkintoa. People, Vogue, Eastern Eyes ja Glamour UK ovat vain muutamia julkaisuja ja verkkosivustoja, jotka ovat kutsuneet Hrithikiä seksikkäimmäksi mieheksi. Bollywood-legendan Rakesh Roshanin poika Hrithik Roshan on myös aktiivinen hyväntekeväisyydessä.

Lue lisää: 10 julkkista, jotka joutuivat vankilaan ja rakensivat silti menestyksekkään uran!

4. David Beckham

Yksi maailman parhaista jalkapalloilijoista on David Beckham . 2. toukokuuta 1975 Lontoossa, Englannissa, David Beckham astui maailmaan. Hän on 1,8 metrin pituinen.

maailman komeimmat miehet

Vuonna 1999 hän meni naimisiin popdiivan Victoria Beckhamin kanssa, ja parilla on nyt neljä yhteistä lasta. David Beckham toimii tällä hetkellä sekä Inter Miami CF:n että Salford Cityn presidenttinä ja osaomistajana.

Hän on työskennellyt Manchester Unitedissa, AC Milanissa, Preston North Endissä, PSG:ssä, Real Madridissa ja Englannin maajoukkueessa. 46-vuotiaalle jalkapallotähdelle, jonka suurin saavutus oli 19 mestaruuden kerääminen 20-vuotisen uransa aikana, eläkkeelle jääminen vuonna 2013 oli oikea päätös.

Suosittu julkaisu Monille hän on yksi planeetan halutuimmista miehistä. Beckham on myös osallistunut erilaisiin hyväntekeväisyyshankkeisiin. Hän on entinen Manchester Unitedin pelaaja, ja siitä lähtien hän on ollut UNICEFin vankkumaton puolestapuhuja. Hyvän tahdon lähettiläs, hän auttoi myös levittämään rauhaa ja ymmärrystä.

5. Al Gala Omar Borkan

Omar Borkan Al Gala , tai yksinkertaisesti Omar Borkan, on tunnettu irakilainen malli, näyttelijä ja valokuvaaja. 23. syyskuuta 1989 hän astui maailmaan Bagdadissa, Irakissa. Hänellä on sellainen hyvännäköinen ulkonäkö, joka saattaa saada naiset hulluksi häneen. Häntä seuraa Instagramissa 1,3 miljoonaa ihmistä.

Katso tämä postaus Instagramissa

Omar Borkanin (@omarborkan) jakama viesti

Kansainvälisen lehdistön mukaan Omar Borkan Al Gala on upein arabi. Lähi-idän naiset ovat yksimielisiä siitä, että hän on viehättävin mies, jonka he ovat koskaan nähneet. Hänen komeat piirteensä ja silmiinpistävät pähkinänruskeat silmänsä saavat varmasti ketään (mutta erityisesti naisia) ihastumaan.

Hänen monien viehättävien ominaisuuksiensa vuoksi hänen on varmasti yksi vuoden 2022 halutuimmista miehistä.

Lue lisää: Tom Cruise Net Worth - Kuinka rikas on yksi maailman komeimmista miehistä?

6. Tom Cruise

maailman komeimmat miehet

Amerikkalainen näyttelijä ja tuottaja Tom Cruise on kotinimi. Thomas Cruise Mapother IV tuli tähän maailmaan 3. heinäkuuta 1962 Syracusassa, New Yorkissa, Yhdysvalloissa. Hänen tunnetuimpia teoksiaan ovat Mission: Impossible — Fallout, Eyes Wide Shut, A Few Good Men, Edge of Tomorrow ja The Last Samurai.

Tom Cruisea kehuttiin laajalti paitsi erinomaisesta näyttelemisestä myös hänen hyvästä ulkonäöstään ja viehättävästä asenteestaan. Tom Cruise tunnetaan myös halustaan ​​kokeilla uusia kampauksia.

Hän on voittanut Golden Globen yhteensä kolme kertaa. Lisäksi hän on ollut Oscar-ehdokkuudella vaikuttavat kolme kertaa. Hän on ansainnut maineen yhtenä alan parhaiten palkatuista toimijoista.

7. Chris Evans

maailman komeimmat miehet

Chris Evans syntyi Christopher Robert Evans 13. kesäkuuta 1981 Bostonissa, Massachusettsissa, ja hän on tunnettu amerikkalainen näyttelijä.

Marvel Cinematic Universe (MCU) -elokuvissa näimme yhden kaikkien aikojen houkuttelevimmista näyttelijöistä esittävän Kapteeni Amerikan roolia. Hänen loistava työnsä Marvel-elokuvissa nosti hänet maailman parhaiten palkattujen näyttelijöiden joukkoon.

Useat vuoden 2021 tyyliset julkaisut ovat listanneet 39-vuotiaan näyttelijän maailman upeimpien miesten listalleen. Lisäksi hänellä on kaikki ominaisuudet, joita naiset pitävät vastustamattomina, hänen sinisistä silmistään hänen nuorekkuuteensa ja hänen rentoon käytökseensä.

8. Robert Pattinson

Robert Pattinson , Hollywood-tähti, on yksi maailman parhaiten palkatuista näyttelijöistä. 13. toukokuuta 1986 Lontoossa, Englannissa, Robert Douglas Thomas Pattinson astui maailmaan (Yhdistynyt kuningaskunta).

Näyttelijä tunnetaan roolistaan ​​Edward Cullenina Twilight-elokuvasarjassa. 1,85 metrin merkki on kohta, jossa hän seisoo korkeana. Lisäksi hän on lahjakas kitaristi ja pianisti.

Katso tämä postaus Instagramissa

Robert Pattinsonin (@robertpattinsonofficial) jakama viesti

The Golden Ratio of Beauty Phi paljasti, että Pattinsonin kasvojen rakenne oli 92,15-prosenttisesti paikallaan. Nämä kuvat osoittavat, miksi Robert Pattinsonia pidetään yhtenä maailman viehättävimmistä miehistä.

Robert Pattinson on tunnustettu yhdeksi maailman 100 vaikutusvaltaisimmista henkilöistä ja Forbes Celebrity 100:n jäseneksi. People-lehti nimesi hänet yhdeksi seksikkäimmistä miehistä vuosina 2008 ja 2009.

Sen lisäksi, että hän on upea näyttelijä, hän on myös aktiivinen useissa hyväntekeväisyyshankkeissa, mukaan lukien Go-kampanja. Hänen vahakopiot ovat Madame Tussauds -vahamuseon sekä New Yorkin että Lontoon tiloissa. Golden Globen ja SAG-palkinnon lisäksi Robert Pattinson voitti näyttelijätyöstään myös London Film Critics Circle -palkinnon.

Lue lisää: 10 kuuluisaa julkkista, jotka näyttävät samanlaisilta, joita et usko olevan olemassa: Kim, Rihanna ja muut [KUVIEN KANSSA]

9. Noah Centineo

maailman komeimmat miehet

Noah Centineo elokuvateattereihin kuuluvat lipputulot kaikille pojille, joita olen rakastanut ennen ja Charlie's Angels. Hän on usean palkinnon voittaja ja teini-idoli lahjakkuutensa ja houkuttelevan ulkonäkönsä ansiosta.

10. Idris Elba

1,89 metriä pitkä englantilainen näyttelijä tapahtui 6. syyskuuta 1972. Idris Elba on syntynyt. Häntä pidetään maailman seksikkäimpana miehenä macho-ulkonäkönsä, kiehtovan karismansa ja kiistattoman vetovoimansa vuoksi.

Katso tämä postaus Instagramissa

Viesti, jonka on jakanut Idris Elba (@idriselba)

Hänellä on myös kauniit laulu- ja räppiäänet ja lauluntekijätaidot sekä valloittava lavaläsnäolo.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR