10 maailman kauneinta kriketinpelaajaa vuonna 2022!

Julkkis

WPR

Seuraa tätä luetteloa maailman 10 viehättävimmästä kriketinpelaajasta vuonna 2022, jos haluat tietää, ketkä ovat kentän kauneimmat pelaajat.

Kriketissä, kuten missään muussa urheilulajissa, naiset eivät ole koskaan jääneet jälkeen miespuolisista kollegoistaan. Kansainvälisissä kilpailuissa naisten joukkueet ovat tavallinen näky krikettikentällä.

Se, mitkä upeat naiskrikettipelaajat kilpailevat maailmanlaajuisesti, on tässä ensisijaisesti keskittynyt. Tästä syystä olemme laatineet luettelon 10 houkuttelevimmista naispuolisista kriketinpelaajista.

Pahoittelemme jo etukäteen, jos jotkut tämän listan tyylikkäistä naiskriketinpelaajista jäivät huomiotta. Joten voit vapaasti tehdä kommenteissa ehdotuksia muista upeista naiskriketinpelaajista.

1. Ellyse Perry – Australia

Maailman kauneimmat naiskriketinpelaajat

Australialainen krikettipelaaja Ellyse Perry debytoi maailmannäyttämöllä heinäkuussa 2007 16-vuotiaana. Hän on ainutlaatuinen urheilija, joka on kilpaillut sekä Australian naisten jalkapallomaajoukkueessa että Australian krikettimaajoukkueessa.

Australian krikettijoukkueessa Perryllä on kaikkien aikojen nuorimman pelaajan ennätys. Ei ole hänen upeampaa kriketinpelaajaa.

Perry on uskomattoman lahjakas ja upea nainen, jolla on kyky valloittaa kenet tahansa viehätysvoimallaan ja tasapainollaan. Hän näytti odottavan tulevaisuuttaan mieluummin kuin pohtivan nykyisiä olosuhteitaan.

2. Smriti Mandhana-Intia

Maailman kauneimmat naiskriketinpelaajat

Smriti Mandhana , upea uusi tulokas krikettilajissa, levisi nopeasti debyyttinsä jälkeen.

Hän on nyt yksi Intian krikettijoukkueen tärkeimmistä pelaajista, ja häntä on kutsuttu Intian 'kansalliseksi ihastukseksi'. Intian kriketin valvontalautakunta (BCCI) valitsi hänet vuoden 2018 parhaaksi kansainväliseksi naisten krikettipelaajaksi.

Kriketin kauneimpien naisten luokittelumme mukaan Mandhana on sijalla kaksi.

Kansainvälinen krikettineuvosto myönsi hänelle Rachael Heyhoe-Flint -palkinnon parhaana naiskriketinpelaajana samana vuonna. Samaan aikaan kriketin korkein hallintoelin valitsi hänet yhden päivän kansainväliseksi vuoden pelaajaksi.

Hän teki historiaa allekirjoittamalla sopimuksen WBBL:n kanssa ja hänestä tuli ensimmäinen intialainen krikettipelaaja, joka pelasi Kia Super Leaguessa.

Lue lisää: 10 julkkista, jotka elävät kroonisissa sairauksissa!

3. Holly Ferling - Australia

Maailman kauneimmat naiskriketinpelaajat

Vuonna 2013, Holly Ferling tuli Australian naisten krikettijoukkueen jäsen. Hän pelaa Australian naisten krikettijoukkueessa ja on oikean käden nopea-keskikokoinen keilaaja ja oikeakätinen lyöjä.

22. joulukuuta 1995 hän astui maailmaan Australiassa. Tällä hetkellä hän on kotimaisten krikettijoukkueiden Melbourne Starsin ja Queensland Firen jäsen.

Keilattuaan vain kolme palloa debyyttinsä aikana 14-vuotias Ferling Queenslandissa teki hattutempun miesten A-luokan kriketissä. Vuonna 2022 hän on kiistatta yksi upeimmista naiskriketinpelaajista maailmassa. Nouseva kriketinpelaaja hän vahvisti äskettäin Australian naisten puolen vahvuuksia.

4. Kainat Imtiaz - Pakistan

Maailman kauneimmat naiskriketinpelaajat

Pakistanin naisten krikettijoukkueen ominaisuuksia Kainat Imtiaz , oikeakätinen keskinopea keilaaja. 21. kesäkuuta 1992 hän astui maailmaan Karachissa Pakistanissa. ZTBL:n naisten krikettijoukkue sisältää nyt hänet.

15. marraskuuta 2011 hän pelasi ensimmäisen ottelunsa maansa krikettijoukkueessa Irlantia vastaan. Hän ei näytä ollenkaan urheilijalta, joka voisi pelata kansainvälisessä krikettiradassa, vaan enemmänkin virheettömältä mallilta. Hänellä on yksi houkuttelevimmista persoonallisuuksista kaikista naispuolisista kriketinpelaajista maailmassa.

5. Daniele Wyatt - Englanti

Maailman kauneimmat naiskriketinpelaajat

Hänen debyyttiottelunsa maaliskuussa 2010 Intiaa vastaan, Danielle Wyatt on pelannut Englannissa kansainvälisessä naisten kriketissä. Hän osaa sekä lyödä että keilauttaa oikeakätiset off-breakit. Hän tuli tähän maailmaan 22. huhtikuuta 1991 Englannin Stoke-on-Trentin kaupungissa.

Vuoden 2017 naisten kriketin maailmancupissa, jota isännöi Englanti, Danielle oli voittajan puolen avainjäsen. Melko äskettäin hänet valittiin ICC:n naisten T20I vuoden joukkueeseen.

Hän on tehnyt itselleen mainetta pelaamalla Englannin kansallisessa naisten krikettijoukkueessa. Hän ei ole vain yksi parhaista pelaajista, vaan myös yksi vuoden 2022 houkuttelevimmista naispuolisista kriketinpelaajista.

Lue lisää: 10 kuuluisaa julkkista, jotka näyttävät samanlaisilta, joita et usko olevan olemassa: Kim, Rihanna ja muut [KUVIEN KANSSA]

6. Sana Mir - Pakistan

Maailman kauneimmat naiskriketinpelaajat

Sana Mir on säilyttänyt asemansa maailman kuudenneksi houkuttelevina naiskriketinpelaajana vuonna 2022. Hän on peloton lyöjä, joka on johtanut Pakistanin naisten kansallispuolta yhden päivän kansainvälisissä otteluissa ja aiemmin Twenty20 Internationalissa.

Hän teki historiaa helmikuussa 2017, kun hänestä tuli ensimmäinen naispuolinen krikettipelaaja Pakistanista, joka on saavuttanut 100 pistettä yhden päivän kansainvälisissä otteluissa. Hän on ilmiömäinen kriketinpelaaja, ja hänen saapumisensa on nostanut Pakistanin naisten joukkueen rimaa.

7. Isobel Joyce-Irlanti

Maailman kauneimmat naiskriketinpelaajat

Isobel Joyce , kuten hänen kuuluisat sukulaiset EC Joyce, DI Joyce, CNIM Joyce ja EC Joyce, on lahjakas irlantilainen kriketinpelaaja. Hän debytoi vuonna 1999 Intiaa vastaan, ja siitä lähtien hänestä on tullut Irlannin kaikkien aikojen paras lyöntipelaaja naisten joukossa.

Hänellä on upea, kurvikas muoto, joka erottaa hänet joukosta. Joyce on oikeakätinen lyöjä ja vasemman käden keskivauhti keilaaja Irlannin maajoukkueessa.

8. Sara McGlashan-Uusi-Seelanti

Maailman kauneimmat naiskriketinpelaajat

Peter McGlashan, entinen uusiseelantilainen kriketinpelaaja, joka kilpaili Twenty20s- ja One-Day Internationals -kilpailuissa, on upean uusiseelantilaisen kriketinpelaajan veli. Sara McGlashan.

Maajoukkueen ulkopuolella hän pelasi myös pienemmissä joukkueissa, kuten Sydney Sixersissä, ACT Meteorsissa ja Auckland Heartsissa.

Hän lyö oikeakätisesti ja piti pisteet joukkueelle. 28. maaliskuuta 1982 syntynyt Sara on kiistatta kaikkien aikojen upein naispuolinen kriketinpelaaja.

Lue lisää: 10 maailman komeinta miestä vuonna 2022!

9. Sarah Taylor-England

Maailman kauneimmat naiskriketinpelaajat

Sarah Jane on Englannin naisten krikettijoukkueen jäsen. Hän syntyi vuonna 1989. Hänet tunnetaan laajalti parhaaksi Englannin kriketinpelaajaksi, oikeakätiseksi lyöjäksi, jolla on poikkeukselliset lyöntitaidot.

Katsojat ihailevat häntä paitsi hänen krikettikykyistään, myös hänen upeasta ulkonäöstään ja itseluottamuksestaan ​​kentällä.

Sarahin vapaasti virtaava lyöntipeli ja kyky lyödä testiottelun keskijärjestyksessä ovat tehneet hänestä tunnetun nimen. Hänet palkittiin ICC:n naisten vuoden ODI-tiimin parhaaksi esiintyjäksi joulukuussa 2017.

10. Jahanara Alam - Bangladesh

Maailman kauneimmat naiskriketinpelaajat

Yksi Bangladeshin kansallisen naisten krikettijoukkueen upeimmista jäsenistä on Jahanara Alam . Hänen maineensa perustuu enimmäkseen hänen hyvännäköisyytensä ja kiehtovaan viehätykseensä. Huhtikuun 1. päivänä 1993 hän astui maailmaan Khulnassa, Bangladeshissa.

Hän johtaa nyt Bangladeshin naisten krikettijoukkuetta kapteenina. Hän keilailee oikealla kädellä ja lyö oikealla kädellä. Hän kilpaili vuoden 2010 Aasian kisoissa Guangzhoussa, Kiinassa, ja kuului joukkueeseen, joka ansaitsi hopeamitalin voitettuaan Kiinan kansallisen naisten krikettijoukkueen.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR