10 kuuluisaa julkkista, jotka näyttävät samanlaisilta, joita et usko olevan olemassa: Kim, Rihanna ja muut [KUVIEN KANSSA]

Julkkis

WPR

Siellä on luultavasti joku, joka näyttää täsmälleen samalta kuin me. Eivätkä vain satunnaiset ihmiset tapaa tuplaa. Samoin kuuluisat ihmiset.

Jessica Chastainin ja Bryce Dallas Howardin välillä vallitsee jatkuva hämmennys. Monet ihmiset ajattelevat eronneensa syntyessään, koska he näyttävät niin paljon toiselta ihmiseltä.

Jos sinulla on joskus ollut déjà vu -tunnetta, se voi johtua seuraavista julkkisparista.

1. Rihanna ja Priscilla

rihanna näyttää samalta

Itse asiassa näyttää siltä, ​​​​että keskuudessamme ei ole yksi vaan KAKSI Rihannaa. Priscilla Beatricen TikTok-videot ovat tehneet minulle mahdottomaksi uskoa, että Rihannalla ei ole kaksosta.

28-vuotias nainen latasi videon, jossa hän matkii Rihannan asu British Fashion Awardsista vuonna 2019, ja hän oli erittäin tarkka.

Priscila on niin kuollut soittaja kuin Rihanna, että tähti on pyytänyt häneltä uutta musiikkia. Rihanna kysyi: 'Missä albumi on #R9?' vastauksena klippiin.

Rihannan pitäisi soittaa Priscilalle, jos hän joskus tarvitsee samankaltaista musiikkivideota varten, paparazzien huijaamiseksi tai jostain muusta syystä.

Lue lisää: ASAP Rocky Net Worth 2022: Onko Rihannan omaisuus suurempi kuin hänen tänä vuonna?

2. Khloé Kardashian ja Chrissy Teigen

Chrissy Teigenin Instagram-seuraajat ovat nopeasti huomauttaneet hänen ja Khloé Kardashianin yhtäläisyyksistä katsottuaan lyhyen videoleikkeen, jonka malli julkaisi äskettäin.

Khloé Kardashian näyttää samalta

Okei, aloitetaan hiuksista. Vaikka Kardashian on tavalliseen tapaan kokeillut uusia kampauksia, Teigenin tällä hetkellä urheilullinen bob muistuttaa Good Americanin perustajan käyttämää kampausta.

Niiden paksujen kulmakarvojen välillä on myös silmiinpistävää samankaltaisuutta.

Yksi käyttäjä sanoi: 'Näytät upealta Khloé Kardashian ', kun taas toinen käyttäjä sanoi: 'Näytät enemmän Khloelta kuin Khloelta.' Molemmat kommentit löytyvät uusimman videon alta. [sic]' 'Khloe, oletko siellä?' Kokeile jotain muuta.

Kardashianin ja Teigenin mielipiteet ovat meille hämmentäviä.

3. Taylor Swift ja Ashley Leechin

taylor swift näyttää samalta

Alustan käyttäjät ovat tulleet kuuluisiksi kaikesta tanssista ja laulamisesta komediaan ja aktivismiin. On mahdollista, että Ashley Leechin, joka tunnetaan paremmin TikTok-kahvastaan ​​@traumarn13, on ensimmäinen henkilö, joka on saanut mainetta pelkästään sen perusteella, että hän muistuttaa Taylor Swiftiä.

Nashville TikToker, joka kutsuu itseään äidiksi, vaimoksi, RN:ksi ja Greyn anatomian faniksi, on ulkonäöltään järjettömän samanlainen kuin T Swift. Se on aavemaisen samanlainen, kaikessa vakavuudessaan. Koska taiteilija asuu myös Nashvillessä, hän nauhoitti TikTokin vaikeudesta tulla 'tunnetuksi' julkisesti.

Todellakin, hänellä on jopa Taylorin hiustyyli t-paitaa myöten. Ne näyttävät niin samanlaisilta, se on uskomatonta.

Lue lisää: Kuka on rikkain Kardashian heidän joukossaan? Onko se Kylie vai Kim? Ota selvää kuka!

4. Kim Kardashian ja Chaney Jones

kim kardashian näyttää samalta

Vaikka Kanye West ja Kim Kardashian työskentelevät avioliittonsa eteen, räppäri on havaittu toisen naisen kanssa, joka muistuttaa hänen ex-vaimoaan: malli Chaney Jones.

Ei voida kiistää, että sosiaalisen median julkkis on samanlainen kuin entinen 'Keeping Up with the Kardashians

5. Bella Hadid ja Jennifer Lawrence

bella hadid näyttää samalta

Jennifer Lawrencella voi olla piilotettu Hadid-syntyperä!

6. Selena Gomez ja Lucy Hale

selena gomez näyttää samalta

Aikaisemmin Pretty Little Liars -tähti paljasti, että hänen fanit erehtyivät usein lapsena erehtymään laulajaan ja että hän meni usein mukaan väärinkäsityksiin.

Mukaan Halen Insiderin haastattelussa: 'Kun olin nuorempi, se oli paljon Selena Gomezista hänen 'Wizards of Waverly Place -päiviensä' aikana.' 'Olen sellainen, joka oikaisee ihmisiä, mutta kerran lentokentällä eräs iäkäs nainen tuli luokseni ja kysyi: 'Voinko saada kuvan kanssasi?' Aluksi oletin, että hän sekoitti minut Lucyyn.'

”Sen jälkeen hän alkoi ylistää työtäni kuin olisin Selena , ja ymmärsin pian, että hän oli tehnyt virheen. Enkä halunnut tuhota hänen toiveitaan, joten menin mukaan 'Sen jälkeen hän jatkoi.

Lisäksi Hale mainitsi, että hän, Sarah Hyland ja Maisie Williams ovat kaikki osa Hollywood-naisten sisarkuntaa, jotka jakavat tiettyä energiaa.

Lue lisää: Bella Hadid ennen ja jälkeen -kuvat: Onko Bella Hadid ollut plastiikkakirurgiaa?

7. Ed Sheeran ja prinssi Harry

prinssi Harry näyttää samalta

Kun prinssi Harrylta kysyttiin, oliko hän todellinen kuninkaallinen vai pop-sensaatio Sheeran, hän jätti ryhmän koulutyttöjä kikattaessa. Vuonna 2017 Kansainyhteisön päivänä, kun hän ohitti noin 70 lippuja heiluttavan opiskelijan jonon, prinssi Harry pysähtyi juttelemaan 12-vuotiaan Tiya Thorntonin kanssa, joka kertoi hänelle näyttävänsä punatukkaiselta Sheeranilta. Kyselevät mielet haluavat tietää: 'Oletko sinä todellinen prinssi Harry?' Tiya tiedusteli prinssiltä, ​​ja hän sanoi: 'Kyllä, toinen on Ed Sheeran.'

Vuonna 2019 kuvatussa Maailman mielenterveyspäivän julkisessa ilmoituksessa jätkät keskustelivat yhteisestä inkivääriperinnöstään.

8. Natalie Portman ja Keira Knightley

Natalie Portman näyttää samalta

Riippumatta siitä, kuinka muotoilet heidän hiuksensa, Keira Knightley ja Natalie Portman näyttävät melko samanlaisilta.

Portmanin ja Knightleyn samankaltaisuus on niin silmiinpistävää, että jälkimmäinen esitti Sabéa, Portmanin kaksoiskappaletta elokuvassa 'Star Wars: Episode I – The Phantom Menace'.

9. Katy Perry ja Zooey Deschanel

Aluksi se sai 'New Girl' -tähden vihaiseksi, että hänen ihailijansa sekoittivat hänet usein toiseen hahmoon.

katy perry näyttää samalta

'Se on hieman raskauttavaa, olla täysin rehellinen', Deschanel sanoi MTV:lle vuonna 2009. 'Ainoa asia, joka meillä on yhteistä, on pinnallinen samankaltaisuus', hän sanoi.

Nyt näyttää siltä, ​​​​että näyttelijä alkaa omaksua yhtäläisyyksiä.

Kerroin Lettermanille marraskuussa 2012: 'Olin helpottunut, koska kaikki sanoivat: 'tämä tyttö näyttää niin paljon sinulta'', hän selitti reaktiotaan. ”Olin helpottunut huomatessani, että hän oli viehättävä, kun vihdoin tapasin hänet. Kun näin hänet ensimmäisen kerran, olin huolissani siitä, että hän olisi epämiellyttävä henkilö.'

10. Shakira ja Rebecca Maiellano

shakira näyttää samalta

Vastaus on yksinkertainen: lisää Shakiraa! Laske ne, niitä on kaksi! Ilman sitä tosiasiaa, että Rebecca Maiellanolla on eri nimi ja biografia sosiaalisessa mediassa, meidät harhautuisi luulemaan, että hän on todellinen Hips Don't Lie -vokalisti, koska heidän esiintymisensä ovat samanlaisia.

Sikäli kuin voimme kertoa, Rebecca on venezuelalainen laulaja-lauluntekijä, joka kutsuu itseään 'Shakiran maailmanlaajuiseksi tuplaksi' ja esiintyy tällä hetkellä Shakibecca Live -ohjelmassaan. Shakibecca voisi helposti huijata kenet tahansa, jopa Gerard Piquén, huolimatta Shakiran ainutlaatuisesta laulutyylistä.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR