10 julkkista, jotka joutuivat vankilaan ja rakensivat silti menestyksekkään uran!

Julkkis

WPR

Joskus kuuluisuus ei ole niin lumoavaa kuin miltä näyttää. Kuuluisuuden aiheuttama stressi voi saada ihmiset tekemään huonoja päätöksiä, kuten joutumaan skandaaleihin tai käyttämään liikaa rahaa.

Poptähti Shakiraa tuomitaan tällä hetkellä Espanjassa epäillystä veropetoksesta, ja häntä uhkaa jopa kahdeksan vuoden vankeustuomio, jos hänet todetaan syylliseksi. Armosta luopumisen ei kuitenkaan tarvitse olla peruuttamaton. Jotkut julkkikset ovat viettäneet aikaa vankilassa ja pystyneet kääntämään elämänsä päinvastaiseksi, tekemään paluun ja rakentamaan erittäin tuottoisia uraa.

1. 50 senttiä

Julkkikset, jotka joutuivat vankilaan

Vangittuaan suosittu räppäri osoitti pystyvänsä nousemaan huipulle. 50 Cent vietti kuusi kuukautta vankilassa kokaiinin, heroiinin ja aloitusaseen kauppaamisesta, kuten kerrottiin puoliksi omaelämäkerrallisessa elokuvassa Get Rich or Die Tryin’.

On myös yleisesti tiedossa, että 50 Cent on ammuttu yhdeksän kertaa (luodin sirpale on edelleen hänen kielellään).

2. Michelle Rodriguez

Julkkikset, jotka joutuivat vankilaan

Michelle Rodriguez tuomittiin ensimmäisen kerran 60 päiväksi vankeuteen koeajan rikkomisesta vuonna 2006, mutta hänet vapautettiin vain neljän tunnin ja 20 minuutin kuluttua ylikansoituksen vuoksi. Vuotta myöhemmin näyttelijä rikkoi jälleen koeaikaansa.

Hän käytti valvontaranneketta, mutta myönsi kuitenkin juoneensa alkoholia vähintään kolme kertaa ja jättänyt tekemättä yhdyskuntapalvelua. Sen jälkeen hän sai vuoden ja kahdeksankymmenen päivän vankeusrangaistuksen.

3. Paul McCartney

Julkkikset, jotka joutuivat vankilaan

Vaikka Paul McCartney oli tuolloin suuri musiikkitähti, hän ei ilmeisesti ollut tarpeeksi kuuluisa Japanissa välttääkseen pidätyksen. Vuonna 1980 McCartney pidätettiin Tokion Naritan kansainvälisellä lentokentällä, koska hän yritti tuoda maahan puoli kiloa marihuanaa. Hänet vapautettiin 9 päivän kuluttua, mikä oli Japanin poliisin mukaan tarpeeksi aikaa hänelle oppiakseen läksynsä.

Lue lisää: Marvel-elokuvat järjestyksessä: Tässä on opas Marvel-elokuvien katseluun järjestyksessä

4. Robert Downey Jr.

Julkkikset, jotka joutuivat vankilaan

Ennen kuin minusta tuli Iron Man, RDJ piti voittaa merkittäviä esteitä. Vuonna 1999 hänet tuomittiin kolmeksi vuodeksi vankeuteen useiden huumepidätysten ja tuomioistuinten noudattamatta jättämisen jälkeen.

Elokuussa 2000 hänet vapautettiin varhain istuttuaan vain noin vuoden vankilassa. Hän harrasti kokaiinia vapautumisensa jälkeen, mutta vuonna 2005 hän jätti levoton menneisyytensä taakseen luodakseen perheen ja tullakseen loistavaksi näyttelijäksi, jollaisena hänet tunnemme nyt.

5. Tim Allen

Julkkikset, jotka joutuivat vankilaan

Ennen Allen Hänestä tuli kaikkien suosikkiisä Home Improvementissa, ja hänet pidätettiin vuonna 1978 kokaiinin salakuljetuksesta. Vaikka hän vaaransi hengen vankilassa, hän istui vain viisi vuotta luovuttaessaan 21 henkilön nimet, joiden kanssa hän oli työskennellyt huumekaupassa.

Saavuttuaan Mike Baxterin roolin perutussa ABC-komediassa Last Man Standing, Allen ei katsonut taaksepäin.

Lue lisää : Virgil Ablohin nettoarvo kuollessaan: Kuinka tämä miljonääri rikastuu?

6. Mark Wahlberg

Julkkikset, jotka joutuivat vankilaan

Vuonna 1988 Johnny Trinh kertoi, että Wahlberg oli pahoinpidellyt häntä. Wahlberg vietti Deer Island House of Correctionissa 45 päivää 90 päivän vankeusrangaistuksesta.

Hän anoi tapahtuman poistamista tiedoistaan, ja Trinh on ilmoittanut julkisesti, että hän antaa Wahlbergille anteeksi tapahtuman. Wahlberg teki teon 16-vuotiaana, mutta nykyään hänet tunnetaan paremmin näyttelijärooleistaan.

7. Jay-Z

Julkkikset, jotka joutuivat vankilaan

Varhaisina vuosinaan nyt miljardöörinä oleva räppäri-yrittäjä jakoi huumeita. Jay-Z jopa väittää, että hänen huumeiden myymiseen käytetty aika auttoi häntä menestymään musiikkialalla.

Lue lisää: Tommy Leen nettoarvo: kuinka paljon tämä henkilö on tienannut vuonna 2022?

8. Danny Trejo

Julkkikset, jotka joutuivat vankilaan

Vain 10-vuotiaana, Danny Trejo pidätettiin ensimmäistä kertaa. Kaksi vuotta myöhemmin hän kesti ensimmäisen pidätyksensä Eastlake Juvenile Hallissa. Trejo vietti yksitoista vuotta siirtymällä vankilajärjestelmään ja sieltä pois ryöstöjen ja huumekaupan takia. Hänen viimeinen vankeusrangaistuksensa alkoi vuonna 1965, kun hän jäi kiinni myymästä neljä unssia heroiinia salaiselle liittovaltion agentille.

Tuona aikana vuonna 1968 (Trejo oli 24-vuotias) hän oli osa vankilan mellakkaa, joka toi hänet eristysselliin, kun hän löi vartijaa päähän kivellä. Hänet vapautettiin suoritettuaan viisi vuotta kymmenen vuoden tuomiostaan. Vapauduttuaan Trejo raitistui ja aloitti työskentelyn päihdeneuvojana.

Vuonna 1984 hänet kutsuttiin kuvauspaikalle auttamaan näyttelijää, joka taisteli oman raittiutensa kanssa – ja hänet valittiin elokuvaan. Hän on sittemmin esiintynyt ainakin 150:ssä eri elokuvassa ja TV-ohjelmassa (tosin arviot ovat paljon korkeampia) (tosin jotkin arviot ovat paljon korkeampia).

Hän on myös tällä hetkellä Los Angelesissa sijaitsevan nopeasti kehittyvän ravintolayrityksen omistaja, johon kuuluvat Trejon Tacos, Trejo's Cantina, Trejo's Coffee & Donuts, ja hän on äskettäin mukana kirjoittamassa keittokirjaa.

9. Wesley Snipes

Julkkikset, jotka joutuivat vankilaan

Kun Wesley Snipes todettiin syylliseksi vuonna 2008 tahallisesta kieltäytymisestä liittovaltion tuloveroilmoituksista, hän ilmoitti toimikautensa päätökseen vuonna 2010. Snipes haki vuonna 2011 valitusta, jota korkein oikeus kieltäytyi kuulemasta.

Hänet vapautettiin huhtikuussa 2013, ja hän oli kotiarestissa heinäkuuhun asti suorittaakseen virkakautensa. Snipesin näyttelijäura ei päättynyt hänen vankilaan. Hän näyttelee edelleen elokuvissa tähän päivään asti, mukaan lukien vuoden 2019 'Dolemite Is My Name' ja 2021 'Coming 2 America'.

10. Tommy Lee

Julkkikset, jotka joutuivat vankilaan

Tommy Leellä ja Pamela Andersonilla oli kivinen suhde, joka tunnettiin julkisesti. Vuonna 1998 Lee joutui kuudeksi kuukaudeksi läänin vankilaan sen jälkeen, kun hänet oli potkittu Andersonin pitäessä heidän lastaan. Myöhemmin Lee teki menestyksekkään musiikkiuran sekä sooloartistina että Mötley Crüen jäsenenä.

Saat lisätietoja viimeisimmistä päivityksistä vierailemalla verkkosivustollamme: WPR